Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fenomen straniu captat video pe aeroportul din Miami. Oamenii cred că se apropie o ”invazie din spațiu”. VIDEO

in Curiozitati/Evenimente/Extern/Stiri online

Un fenomen bizar pe cerul din Miami a făcut ca toată lumea aflată pe aeroport să rămână șocată. O lumină albastră, imensă a apărut brusc de nicăieri, după care s-a estompat ușor. Cei mai mulți cred că este vorba de prezență extraterestră.

Zeci de persoane aflate pe aeroportul din Miami au imortalizat ineditul moment cu lumina albastră apărută de nicăieri. Imaginile au fost transmise live și imediat internauții și-au dat cu părerea. Dacă unii au încercat să ofere explicații științifice, alții sunt de părere că s-au aflat în fața unei dovezi că există extratereștrii și s-ar pregăti ”o invazie din spațiu”.aerop miami

Cea mai plauzibilă explicație a venit din partea unui utilizator al unei rețele de socializare, care a spus că fenomenul s-a datorat unei rachete NASA cu motor alimentat cu hidrogen. Lumina albastră sunt vaporii de apă eliminați, care se condensează la altitudine mare și formează un nor de cristale de gheață.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate