Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fenomen UNIC în natură! Marea se desface exact ca în Biblie! Cum e posibil

in Extern

Este pur și simplu fascinant ce ne poate da natura! De două ori pe an, în Coreea de Sud putem observa un fenomen miraculos, care este unic în lume!

Exact cum se spune în Biblie că în fața lui Moise s-a desfăcut și marea, acest fenomen este o adevărată minune, care nu are nici o explicație!

Pe insula Jindo, mai exact între un puct Iisin-men Modo-ri și alt punct Kogun-men Hvedon-ni, apa din mare se retrage pe o parte și alta, iar în rezultat apare un drum care se menține timp de o oră.

Lungimea acestui drum format este de aproximativ 3 km și are o lățime extrem de mare, mai exact 40 de metri.

Câțiva cercetători au încercat să analizeze acest fenomen neobișnuit și unica explicație pe care o găsesc, mai bine zis o explicație științifică ar fi că această manifestare a mării este posibilă din cauza fluxului și refluxului.

Acest proces a devenit foarte recunoscut în lume după ce ambasadorul Franței a povestit într-un articol, scris de el, despre minunea din Coreea de Sud.

Iar după ce acest articol a fost citit de mai multă lume, acum în Coreea de Sud, de două ori pe an vin zeci de mii de oameni să vadă cu ochii săi fenomenul care te poate lăsa fără respirație!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate