Fetele cheamă poliția. Antonia, Inna, Lori și Alexandra Stan și-au făcut trupă

in Evenimente/ShowBiz/Stiri online

Cele mai iubite artiste din România Antonia și Inna împreună cu Lori și Alexandra Stan fac parte din cel mai nou grup apărut pe scena muzicală, G Girls. Fanii au apreciat că fetele ar fi putut fi numite fără probleme Spice Girls de România.

Inna și Antonia au avut mai multe colaborări la care s-au alăturat artiste cum ar fi Nicoleta Nucă sau Dara, dar până acum nu s-a dat un nume de trupă, fiecare dintre ele și-a semnat colaborarea cu propriul nume de scenă.

Numele trupei a fost ales de casa de producție Global Record, G Girls fiind cel mai nou proiect de pe piața muzicală din România. Fetele au scos și primul hit „Call The Police”. Videoclipul este incendiar și prezintă patru fete periculoase. Vezi AICI prima melodie a trupei G Girls.

sursă foto:infomusic.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.