Fetita asta are puteri supraomenesti! A fost calcata cu masina pe piept, s-a ridicat, s-a scuturat de praf si s-a dus in casa!

in Curiozitati

Fetita nu simte niciun fel de durere sau nevoiea de a manca ori de a dormi.

media_145320982043652200

In varsta de sapte ani, Olivia Farnsworth rezista mai multe zile fara a dormi sau a manca si se ridica imediat dupa un accident. Recent a fost calcata si tarata de o masina, pe strada din fata casei, dar s-a ridicat si a mers mai departe, fara sa scape o lacrima.

Doctorilor nu le-a venit sa creada. Stiau ca sufera de o problema genetica, stergerea cromozomului 6, dar ea e prima persoana care prezinta 3 simptome foarte rare, simultan: nu simte durerea, nevoia de somn sau de mancare. Au poreclit-o „fetita bionica” iar mama ei spune ca e facuta din „otel”.

„A fost lovita si tarata pe strada de o masina si nu a zis nimic. Eu tipam, ceilalti copii tipau dar ea s-a ridicat si a inceput sa mearga spre mine”, a povestit mama ei.

Fetita nu simte niciodata foamea, asa ca e foarte mofturoasa si parintii nu stiu ce sa ii mai dea de mancare. Un an intreg a mancat doar sandvisuri cu unt.

A treia superputere e lipsa oboselii. Mama ei a povestit ca a stat treaza trei zile si nopti, un adevarat chin pentru parintii ei, care trebuiau sa o supravegheze. De atunci, s-au obisnuit sa o sedeze noaptea.

1923801_984931614894787_1995253702421038204_n

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.