Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fiecare bărbat își are secretele lui pe care nimeni nu le cunoaște

in Psihologie

‘Fiecare bărbat își are secretele lui pe care nimeni nu le cunoaște. Și uneori voi numiți un bărbat că e rece și indiferent, pe când el nu e decât trist.

Dacă reușești să cunoști sufletul unui bărbat, atunci inima lui e a ta pentru totdeauna. Dacă ești gata să asculți și să înțelegi un caracter pe alocuri închis, pe alocuri încăpățânat, atunci omul din spatele caracterului se va schimba pentru tine. Bărbații au și ei secretele lor, pe care nu întotdeauna le vei afla și din cauza cărora vei reproșa, vei ataca și vei respinge un om iubit. Și doar momentele de reciprocitate, de împăcare și liniște alături de el Îți vor aduce un om deschis și iubitor lângă inima ta.

Să cunoști un bărbat nu e ușor, dar nici complicat. Contează să nu interpretezi fiecare gest al lui. Să nu treci peste trecutul său. Să nu lași prima impresie să fie principalul motiv de legătură. Pentru că așa nu vei ști niciodată cine e alături de tine. Un barbat poate fi cu mai multe femei cărora nici nu le pasă de ce-i place lui. Dar atunci când își va alege femeia pentru toată viața, un sărut e puțin. Chiar și o aventură de- o noapte e puțin. El vrea înțelegere, vrea să fie ascultat, vrea dragoste.

Dragi femei, uneori dați cu piciorul celui mai bun bărbat și fugiți după niște afemeiați. Uneori voi credeți că el e arogant și indiferent, dar adevărul e altul. El poate e trist, poate îi este greu, poate vrea să îți spună ceva și nu știe cum. Nu vă grăbiți sa numiți nemernic pe fiecare bărbat care e mai retras și nu reacționează de fiecare dată așa cum trebuie. Poate că e vina lui că nu a avut discernământ sa aleagă o femeie demnă și serioasă. Poate că nu a știut ca o femeie care provoacă o face chiar și prin simpla ei privire needucata sau prin haine indecente. Poate s-a dezamăgit în multe femei sau poate nu a știut să se oprească la cea care chiar merita.

Aplică toată priceperea ta pentru a-l înțelege, pentru a-l susține, pentru a-l iubi. Atunci el va trebui sa înțeleagă dragostea ta. Atunci va trebui să te iubească, să – ți răspundă cu sinceritate și încredere…’

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Psihologie

SUB ACELASI ACOPERIS

Parinti si copii in aceeasi locuinta, pana la varste inaintate ale tuturor.
Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate