Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a fost agresată la intrarea în clădirea unde avea loc PRIMA şedinţă a PRM de după alegerile parlamentare

in Politic

Prima ședință a PRM de după alegerile parlamentare a bifat și primul scandal. Partidul este mai divizat ca niciodată și se pregătește pentru viitorul congres, unde se va alege o nouă conducere.

În prezent, au apărut acuzații grave la adresa actualei conduceri care asigură interimatul.

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia, a fost agresată la intrarea în clădirea unde avea loc ședința.

”Există o echipă de oameni care nu m-au lăsat să intru. Ni s-a strigat să ieșim din sediu, până la urmă am putut să intrăm în sală. Președintele interimar al PRM, Adrian Popescu, a sărit chiar la bătaie” a povestit Lidia Vadim la Antena 3.

Lidia Vadim declara în luna octombrie, într-un interviu pentru Jurnalul.ro, că „Gloria PRM se numește România. Nu există glorie de altădată. Așa cum România este eternă, gloria ei este eternă. Din momentul în care am decis ca un nou Vadim Tudor să fie în PRM, am făcut-o cu scopul de a determina, de a construi şi de a promova unitatea întregului partid, care să se manifeste prin coerență de mesaj, ideologică şi doctrinară. Și, din acest punct de vedere, am reușit. Creșterea din ultimele două luni, de la 1 la 3% în sondaje, ne arată că suntem pe drumul cel bun“.

Întrebată care a fost cea mai importantă lecție pe care i-a dat-o tatăl ei, Livia a răspuns: „Tatălui meu i-au fost transmise lecțiile generațiilor anterioare. Tata era un om demn.  Tata era un om demn, care și-a ridicat la rang de religie principiile, pe care nu le-a încălcat în niciun moment din viață, indiferent de tentații. Dar toate aceste lecții se întâlnesc în ceea ce eu numesc lecția românească, lecția de demnitate, de curaj, de supraviețuire, de inteligență și, nu în ulimul rând, de iubire. Iubirea față de aproape, față de animale și pacea pe care ți-o dă un suflet curat, neîntinat de regret și remușcări. Mie nu îmi este frică de cuvântul iubire, așa cum nici tatălui meu nu i-a fost“.

Sursa: jurnalistii.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate