Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fiica lui Barack Obama și-a luat un job de vară. Președintele nu comentează. Cum a ales mezina să își câștige banii

in Evenimente/Extern/Stiri online

Natasha Obama, Sasha așa cum este alintată de părinți, a renunțat la luxul de acasă pentru a câștiga câțiva bani, așa cum fac cei mai mulți tineri pe perioada verii. Deși poartă uniformă și încearcă să își ascundă chipul, tânăra de 15 ani a fost dată de gol de agenții de pază care o înconjoară tot timpul, după cum precizează cotidianul Boston Herald.

Natasha Obama a renunțat un timp la luxul de acasă pentru a se angaja casieră la un restaurant fast food. De asemenea, tânăra șterge mese și face curat în localul de pe insula Martha’s Vineyard, locul preferat de vacanță al familiei Obama. Tatăl protectiv, președinte al Americii, cel mai probabil, i-a impus fiicei să își exercite obligațiile de angajat în prezența unor agenți de pază. sasha obama.jpg2

Deși s-a încercat păstrarea secretului, oamenii responsabili de protecția mezinei s-au dat de gol după ce au intervenit în anumite momente cheie. „Ne întrebam de ce șase persoane o ajutau pe fata asta, dar apoi ne-am dat seama cine era”, a precizat un tânăr, făcând referire la agenții de pază.

Potrivit Boston Herald, președintele Barack Obama a refuzat să comenteze pe marginea subiectului. În schimb, Prima Doamnă, Michelle Obama a declarat în mai multe rânduri că face eforturi ca fiicele sale să aibă o adolescență cât se poate de normală.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate