Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Firmelor care vor angaja ucenici și stagiari li se va deconta salariul minim pe economie de către Guvern

in Articole/Economie/Stiri online
În ședința  de Guvern de astăzi se va aproba un proiect de lege prin care firmelor care angajează ucenici și stagiari, li se va deconta pentru plata acestora, salariul minim pe economie. 
 Angajatorul care acceptă să formeze la locul de muncă un ucenic, pe toată perioada calificării acestuia, va primi 250 de euro lunar(practic salariul minim pe economie). La sfârșitul calificării, ucenicul va primi și un certificat de ucenicie care o să ateste că el este format profesional și o să poată să se angajeze oricând la o firmă.
 Pentru absolvenții de studii superioare,  Guvernul plătește firmelor 300 de euro/lună cu condiția ca acestea să accepte să-i formeze și în final să le elibereze la sfârșitul ciclului de formare, certificatul de stagiu.
 Toate aceste prevederi ale proiectului au fost menționate de Ministrul Muncii, Olguța Lia Vasilescu, la începutul ședinței de Guvern.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate