Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fiscul impoziteaza banii trimisi de romani in tara

in Evenimente

O ţintă a Fiscului în cadrul controalelor averilor mari este de acum declararea veniturilor din străinătate. Teoretic sunt vizate persoanele care, conform analizelor fiscului, declară venituri mai mici decât au în realitate. Verificarea se face în cazurile în care, după estimarea situaţiei fiscale de către inspectori, se constată că între veniturile reale şi cele declarate ar putea fi o diferenţă mai mare de 10%, dar nu mai mică de 50.000 lei.

De unde va ști Fiscul dacă sumele primite din străinătate sunt mai mici sau mai mari de 50.000 lei ? De nicăieri, căci se vor lovi de secretul bancar și ca să treacă de el trebuie să deschidă un fel de anchetă și să ceară oficial de la bancă ce sume au venit din străinătate către o persoană.
Ce va face fiscul dacă va constata că nu se depășește 50.000 lei și că o persoană a primit câteva mii de euro de la copii plecați la muncă? Pai, Fiscul va respecta legea și indiferent de sumă va cere impozitarea ei.

Noi sperăm ca nu cumva Fiscul să facă astfel de abuzuri căci nimeni nu o să mai trimită bani la rudele din România, sau dacă o vor face nu vor mai folosi băncile sau serviciile de transfer valutar.
Desigur că totul este o mare porcărie pentru că înainte de a se ocupa de ce bani vin în țară, ar trebui să se ocupe de ce bani scot din țară mari corupți și marii evazioniști căci până acum nu am văzut să fi recuperat finanțele nimic din ce s-a furat și dus prin Cipru, Elveția sau Panama. Cu această măsură de impozitare a ce intră în țară, peste 50.000 de români vor refuza să își mai transfere legal banii agonisiți pentru a începe acasă o afacere sau pentru a-și construi o casă.

Bravo domnilor de la Fisc. Ați terminat cu banii furați și scoși din țară și din lipsă de ocupație v-ați apucat de impozitat ce intră.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate