Fitness în autobuz în drum spre muncă? Nimeni nu se va mai putea scuza că nu face sport pentru că e ocupat. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

În acestă vară în Londra se vor pune în mișcare săli de fitness mobile, care nu vor servi doar pentru îmbunătățirea condiției fizice ci și pentru a duce cetățeanul la servici. Inițiatorii proiectului, firma 1Ride va transforma câteva autobuze din Londra în săli de sport dotate cu aparate de ultimă generație, unde oricine pentru o taxă cuprinsă între 15 și 19 euro poate face mișcare în timp ce se îndreaptă către destinație.

Autobuzele vor circula pe traseele importante din Londra, iar inițiatorii au rezolvat și problema dușului de după exerciții. Se vor face opriri speciale la centrele 1Ride, unde clienții pot face un duș și se pot schimba înainte de a ajunge la birou.

Sălile de fitness mobile vor fi puse în circulație până la sfârșitul acestei veri și promit să devină un mare succes în rândul populației. Pe site-ul companiei s-au înscris deja 9000 de persoane.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.