Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Flavian Glont, românul SpeedCubing concurent la Britain’s Got Talent. Sala a râs și la final l-au întrebat dacă este după această planetă.VIDEO

in Evenimente/Stiri online

Flavian Glont, membru al trupei SpeedCubing, care a câștigat concursul ”Românii au talent”, anul trecut, a decis să își încerce norocul și în străinătate. S-a prezentat la ”Britain’s Got Talent”, echivalentul emisiunii românești în Marea Britanie.

Întrebat de unde vine, Flavian spune că este român, moment în care publicul a izbucnit în râs. Cu toate acestea, Flavian legat la ochi a reușit să facă două cuburi rubik și pe cel de-al treilea cu o singură mână, în doar câteva minute. Atât publicul cât și juriul au rămas cu gura căscată la propriu.

Momentul românului s-a încheiat cu un ropot de aplauze al oamenilor care s-au ridicat în picioare. Unul dintre jurați, uluit de talentul lui Flavian l-a întrebat dacă este după planeta Pământ, considerând că niciun om nu poate ajunge să facă o astfel de performanță. Flavian a primit patru de DA și merge în etapa următoare.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate