Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Flori Dinu, directoarea Hexi Phrama manipula personalul firmei pentru a vinde dezinfectanți diluați în spitale

in Evenimente/Stiri online

Directorul general al firmei Hexi Phrama, Flori Dinu, a fost reținută vineri seara, pentru 24 de ore, fiind acuzată de ”99 de infracţiuni de înşelăciune în formă continuată, 29 de infracţiuni de înşelăciune şi participaţie improprie la zădărnicirea combaterii bolilor”, infracțiuni comise la instigarea patronului Dan Condrea.

Procurorii precizează că Flori Dinu cunoștea detalii despre diluarea dezinfectanților și calitatea precară a acestora și cu toate acestea directoarea a condus departamentul de vânzări a produselor Hexi Phrama, manipulând întreg personalul comercial și de asemeni, a participat la negocieri și încheieri de contracte cu spitalele.
Inculpata Dinu Flori, în calitate de director general al Hexi Pharma, având atribuţii în special pe partea de vânzări desfăsurată de societate, la instigarea numitului Dan Alexandru Condrea şi cunoscând că produsele comercializate nu respectă specificaţiile din etichete, a coordonat întreg personalul care a promovat produsele şi a intermediat activitatea de negociere şi încheiere de contracte de furnizare, inducând în eroare reprezentanţii unităţilor medicale care au achiziţionat produsele„, informează procurorii într-un comunicat de presă.

Judecătoria Sectorului 5 a decis că directoarea Hexi Pharma, Flori Dinu va fi cercetată în arest la domiciliu. Pe de altă parte, procurorii au anunțat că au început urmărirea penală şi faţă de Mihai Leva, șef de producție la Hexi Pharma, pentru complicitate la participaţie improprie la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, în formă continuată.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate