Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Foloseşte lămâi congelate şi spune ADIO diabetului, tumorilor şi grăsimii!

in Sanatate

Cea mai sănătoasă parte a lămâii este coaja şi pieliţa, iar de cele mai multe ori acestea sunt aruncate pentru că oamenilor nu le place gustul lor. Dacă foloseşti lămâile integral, inclusiv coaja, poţi beneficia de 5 până la 10 ori mai multe vitamine şi alte avantaje, iar daca le şi congelezi, efectul se va dubla, scrie sanatatea.org

Lămâile reprezintă una dintre cele mai bune surse de vitamina C, B6, E, A, precum şi de calciu, flor, riboflavin, fosfor, folati, magneziu. Dacă foloseşti lămâi des, poţi să slăbeşti, să previi diabetul, poti controla hipertensiunea şi poţi calma acidul gastric şi chiar febra mai ales dacă aceste vor fi consumate după cum urmează:

– Înainte de a mânca o lămâie, pune-o la congelat dacă vrei să profiţi de avantaje în plus… Însa înainte de a o congela, spal-o şi usuc-o. Aşteaptă până când îngheţă complet, apoi scoate-o de la congelator.

– După ce o scoţi de la congelator, taie unul dintre capetele lămâii. Dă-o pe răzătoare, exact cum procedezi cu o bucată de brânză.

– Mănâncă la fiecare masă cel puţin o linguriţă din lămâia congelată dată pe răzătoare. Aceasata se poate mănânca, întrucât nu va mai fi asa acra! Acesta este secretul.

Te vei simţi mult mai bine după ce vei consuma cel puţin 15 zile lămâi în acestă manieră! Începe să foloseşti lămâie congelată imediat şi pregăteşte-te să rămâi uimit de beneficiile sale!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Sanatate

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate