Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fost agent NSA sustine: „ÎN INTERIORUL TERREI TRĂIEȘTE O CIVILIZAȚIE UMANOIDĂ EXTREM DE AVANSATĂ”

in Curiozitati

Unul dintre cei mai controversați americani, fostul agent al National Security Agency (NSA), Edward Snowden susține că OZN-urile sunt cât se poate de reale și aparțin unei civilizații extrem de avansate, care trăiește de sute de mii de ani sub scoarța terestră.

intraterestri

La prima vedere declarația celui mai renegat dintre americani, Edward Snowden pare desprinsă dintr-un film de la Hollywood, dar trebuie să reamintim că acest personaj controversat a lucrat la una dintre cele mai importante agenții de securitate națională din SUA și a avut acces la cele mai importante documente secrete.

Snowden este de părere că americanii păstrează cu sfințenie secretul OZN-urilor. Aceste aparate de zbor nu aparțin unei specii extraterestre, venită de pe o planetă îndepărtată, ci unei civilizații umanoide, care trăiește în interiorul planetei nostre. Aceste ființe nu sunt de origine extraterestre, ci trăiesc în interiorul planetei nostre de sute de mii de ani, sau chiar milioane.

Aceasta este cauza pentru care umanoizii din subteran au ajuns la un nivel al dezvoltării incredibil de mare în comparație cu omul. Mai mult de atât, civilizația intraterestră nu se teme de oameni, ci ne vad precum niște furnici inofensive, care nu merită prea multă atenție.

Acest secret este păzit cu sfințenie și pentru ca detaliile importante să nu iasă la iveala, agențiile americane duc o campanie de manipulare în masă pentru ca opinia publică să creadă că OZN-urile de fapt sunt drone sau chiar baloane meteorologice. Mai mult de atât, nimeni nu certifică ideea că planeta noastră ar fi goală pe interior și mai mult de atât o civilizație extrem de avansată de umanoizi să locuiască acolo.

Această percepție este una sumbră în condițiile în care povestea Pământului gol se regăsește în cultura celor mai străvechi culturi care au trăit pe Terra. De exemplu,cultura Hopi ne învață că în trecutul îndepărtat zeii au venit pe Terra de undeva din interiorul planetei, prin peșteri. De asemenea, de-a lungul secolului trecut au existat numeroși oameni de știință care au sugerat că planeta noastră este goală pe interior. Aceștia fie au fost dur criticați pentru îndrăzneala lor, sau nu au fost luați în seamă din motive lesne de înțeles.

Teoria Pământului gol

Teoria modernă spune că Pământul s-a format prin condensarea materiei, generată de forțele de atracție gravitațională. Ceea ce nu a fost explicat, ci dimpotrivă, cu desăvârșire ignorat, a fost influența extrem de importantă pe care o exercită forța centrifugă. Pornind tocmai de la influența forței centrifuge, Reed a expus ideile despre Pământul gol în 1903, iar Gardner în 1913. Teoriile lor spun că Pământul și în general toate planetele sunt formate din nebuloase. În mijlocul Pământului se află un nucleu incandescent care este de fapt ca un fel de Soare central, ce are un diametru de aproximativ 1000 de km. Această teorie a Pământului gol explică printre altele aurorele boreale pentru care știința oficială – care nu recunoaște existenta unei imense cavități în interiorul Pământului -, nu are în realitate nicio explicație plauzibilă.

Conform lucrării dr. Raymond Bernard, O lume ascunsă, publicată în anul 1969, teoria Pământului gol și-a găsit confirmarea atât în expediția arctică (1947), cât și în cea antarctică (ianuarie 1956), conduse de contra-amiralul american Richard Evelyn Byrd.

Citește mai mult pe efemeride.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Curiozitati

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate