Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fost AGENT SECRET: Condrea ar fi fugit în Venezuela. Altcineva a murit in locul lui

in Evenimente

„Este cel mai mare scandal din ultimii 15 ani (de la nevasta generalului Heroina încoace, cea care pusese mâna pe Antibiotice Iași, cândva, si producea industrial droguri ce apoi împânziseră Europa)”

Raisa Ekaterina Ivatenko este o fostă agentă a Serviciului Secret al Armatei, DGIA. Are gradul de locotenent-colonel în rezervă și este consilier parlamentar pentru deputata Liliana Mincă. Doamna deputat Mincă a lucrat și ea în tinerețe ca secretară pentru fostul general Victor Atanasie Stănculescu.

Raisa Ivatenko s-a născut la Leningrad și a a fost adoptată câteva luni mai târziu în România.  Are un doctorat în Strategie Militară și Antiterorism la Academia Militară Khabarovsk din Rusia și a mai activat în Angola și Rusia.
Ivatenko a postat două informații șocante: patronul Hexi Pharma ar fi fugit în Venezuela iar la Hexi Pharma se produceau droguri de mare risc. De unde ar ști că persoana decedată în accident nu este Condrea? Cine i-ar fi luat locul?

Iată și postarea fostei spioane:

„Este cel mai mare scandal din ultimii 15 ani (de la nevasta generalului Heroina încoace, cea care pusese mâna pe Antibiotice Iași, cândva, si producea industrial droguri ce apoi împânziseră Europa), iar voi zburdați după diluări de dezinfectanți!
Pentru posteritate: 

1. Nu, moartea celui îmbrăcat în hainele patronului de la Hexi precum si fugă în Venezuela a patronului Hexi, nu au efect asupra descoperirii complicilor privind dezinfectanții, căci Hexi era beneficiarul licitațiilor controlate de către unii politicieni la înalt nivel, si aceștia obligau managerii celor 300 de spitale să achiziționeze dezinfectanții. Managerii spitalelor STIU cine sunt aceștia, prin urmare nu patronul Hexi deținea adevărul absolut despre rețeaua de corupție din sistemul medical, dispariția lui fiind inutilă. 

agent-secret-raisa

2. ATENTIE: Hexi produce droguri. Droguri am zis! Rețeaua e internațională si beneficiarii banilor din Cipru nu sunt corupții romani ci exact colegii de la Bruxelles ai minunatului guvern tehnocrat, iar informările SRI (în fapt adevăratul apărător al intereselor României, dar în care toți dați acum cu pietre într-un mod absolut jegos!) au fost pe doua direcții referitoare la Hexi Pharma: 

a) diluarea dezinfectanților (prin care Hexi a atins siguranța națională), si
b) producția de droguri de mare risc, industrial, în fabrica Hexi, apoi transportul acestora în tari europene, din plasarea acestora încasând banii spălați in Cipru  de unii de la Bruxelles!

Mai devreme sau mai târziu, complicii din Romania ai rețelei internaționale de producere si comercializare a drogurilor de la Hexi, vor fi arestați, indiferent ca ei îsi fac veacul acum prin Cotroceni sau prin clădirea Guvernului României, iar prima care va da cu subsemnatul pentru săvârșirea infracțiunii de trădare VA FI ministra Pruna de la Justiție, ea trebuind să clarifice de ce tocmai când informările SRI cu privire la cloaca de droguri de mare risc ajungeau la Cotroceni, ea dădea ordonanțe de urgentă prin care limita atribuțiile SRI in filaj și urmărire informativă printre altele și pe vectori de rețele de trafic de droguri! Intenția ei de a distruge Serviciul Secret al României fiind evidentă!!!! Astea fiind grăite, mai am o vorbă să vă spun: Și când mă voi Ridica pe mulți am să-i aşez in genunchi…”, scria Raisa Ekaterina Ivatenko, citata de curentul.info.

De asemenea, apar tot mai multe întrebări după sfârşitul tragic al patronului Hexi Pharma. A intrat cu viteză foarte mare într-un copac de pe marginea drumului care leagă Corbeanca de Buftea. Nu se ştie cum a ajuns acolo.

Moartea patronului HEXI, este învăluită in mister

Reporterii Digi24 au consultat imagini de pe camere de supraveghere din zonă, au luat în calcul toate traseele, dar maşina condusă de Dan Condrea nu apare în imagini. Pe de altă parte, apar semne de întrebare legate şi de modul în care s-a desfăşurat ancheta la faţa locului.

Urmariti mai jos un material realizat de digi24.ro.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate