Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fosta soție a lui Dan Condrea: Dacă nu mi-a răspuns nimic înseamnă că era agent SIE

in Evenimente/Stiri online

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea și de asemeni parteneră de afaceri în cadrul Hexi Pharma, este de părere că fostul ei soț a fost agent SIE, cunoștea de foarte multă vreme neregularitățile firmei cu privire la diluarea dezinfectanților, iar omul de afaceri era sprijinit, încă de acum 10 ani, de un anume domn Georgescu care ar fi protejat interesele Hexi Pharma în Parlamentul României.

L-am întrebat. Nu mi-a răspuns nimic. De regulă, el îmi răspundea cu un NU ferm sau cu un DA ferm. Dacă nu mi-a răspuns nimic înseamnă că era agent SIE (…) Am simţit că ceva nu e în regulă şi am zis că de ce să nu declar absolut tot ce îmi aduc aminte, tot ce ştiu, dacă tot pun o acţiune pe rol. De ce să tăinuiesc informaţii, că poate un procuror, poate un judecător altfel vede probele. Aia că nu e concentraţia am aflat-o din calculatorul de acasă unde intrasem într-o fişă de producţie” , a declarat fosta soție a lui Dan Condrea.

Laura Georgescu mai susține că ”protectorul” din spatele patronului Hexi Pharma, domnul Georgescu, făcea parte din Comisia pentru sănătate a Camerei Deputaţilor, acuzație pe care actualul şef al Comisiei, Corneliu Buicu, o respinge. „Nu există niciun deputat Georgescu în Comisia de sănătate. Chiar sunt indignat de faptul că numele Comisiei de sănătate a putut să apară în aşa ceva”, a declarat pentru Digi24, actualul șef al comisiei.

Pe de altă parte, Mihăiţă Calimente, preşedintele Comisiei de control SIE neagă de asemeni, informațiile potrivit cărora Dan Condrea ar fi fost ofițer în cadrul instituției. „În mod sigur, domnia sa nu a fost ofiţer al Serviciului, ofiţerii Serviciului de Informaţii Externe nu îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României. Cei de la Serviciu, domnul Ungureanu, ne-au spus că nu există niciun fel de conflict între SIE şi SRI sau alte instituţii ale statului”, a declarat pentru Digi24, Mihăiță Calimente.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate