Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fosta soție a patronului Hexi Pharma: L-au împins să facă asta

in Evenimente/Stiri online

Laura, fosta soție a lui Dan Condrea, a declarat că soțul ei nu era o persoană slabă din punct de vedere emoțional, care să recurgă a suicid. ”Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omoară el pe tine. Dacă e sinucidere, l-au împins să facă asta”, a declarat Laura, potrivit Gazeta Sporturilor.

Dan Condrea a divorțat de Laura în anul 2009, iar în momentul accidentului, femeia îl aștepta să vină să ia fetița pe care o au în comun. „N-a apărut și chiar ne întrebam ce se întâmplă. La un moment dat, la ușa a apărut șoferul lui. Noi ne uitam la desene animate, nu știam ce s-a întâmplat. Mai bine, că a protejat-o pe fetiță.”, a adăugat Laura.

Patronul firmei Hexi Pharma a murit după ce autoturismul acestuia s-a izbit cu viteză de niște copaci pe raza comunei Corbeanca. La fața locului nu au fost găsite urme de frâne. Cercetările continuă în acest caz și de asemeni, procurorii au specificat că dosarul penal privind scandalul dezinfectanților diluați din spitale, își continuă cursul normal.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate