Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

FOSTE MESERII ALE STARURILOR DE LA HOLLIWOOD

in ShowBiz

Dupa absolvirea facultatii de drept, Gerald Butler s-a angajat la o firma de avocatura. Dar si-a dorit atat de mult sa fie actor, ca si-a dat demisia si a devenit asisitent de casting, primul job in lumea filmului.

2gxrb7vn8bv4ytczwhhq7j06dygr63

Michelle Pfeiffer a studiat sa devina reporter, dar s-a angajat casiera la un supermarket pentru a se intretine. Chiar in aceea perioada si-a dat seama ca-si doreste sa joace.

michelle-pfeiffer-vegan-2

Rene Russo a fost casiera, dar la un cinematograf. In parallel, era inspector la o fabrica de ochelari, pentru a-si intretine mama.

rs_560x415-141014155535-1024-rene-russo-ls-101414_copy

Jonny Depp a vandut stilouri prin telefon. Actorul a marturisit ca isi transforma vocea pentru a reusi sa vanda cat mai multe.

Actor Johnny Depp poses for photographers upon arrival at the Premiere of the film Black Mass, showing as part of the London Film Festival, in central London, Sunday, Oct. 11, 2015. (Photo by Grant Pollard/Invision/AP)
Actor Johnny Depp poses for photographers upon arrival at the Premiere of the film Black Mass, showing as part of the London Film Festival, in central London, Sunday, Oct. 11, 2015. (Photo by Grant Pollard/Invision/AP)

Cantaretul Rod Stewart a renuntat la scoala de la 15 ani. A facut de toate, chiar si gropar. Si-a incercat norocul si la un club de fotbal, fiindca ii placea jocul cu balonul rotund, dar nu a reusit sa semneze vreun contract.

LONDON, ENGLAND - JULY 09: Rod Stewart attends the Royal National Institure Of Blind People Summer Gala at London Hilton on July 9, 2014 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
LONDON, ENGLAND – JULY 09: Rod Stewart attends the Royal National Institure Of Blind People Summer Gala at London Hilton on July 9, 2014 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)
Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate