Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fostul ministru al Educatiei are venituri CONSISTENTE din activitatea politica si din cea stiintifica. Ecaterina Andronescu incaseaza lunar 24.000 de lei

in Politic

Ecaterina Andronescu are venituri consistente din activitatea politica si din cea stiintifica.

Ecaterina Andronescu este unul dintre cei mai vechi politicieni romani, cu mandate de deputat, senator, dar si de ministru al Educatiei, in doua randuri. In 2012, Andronescu – considerata cea care a dat peste cap sistemul de invatamant autohton – a fost in mijlocul unei controverse, cand mai multi cercetatori au sustinut ca o lucrare stiintifica a lui Andronescu, din domeniul chimiei, a fost plagiata, fostul ministru negand vehement acuzatiile. In prezent, Andronescu este senator, iar din declaratia sa de avere reiese ca, la 68 de ani, are o activitate intensa si bine remunerata.

Astfel, Andronescu a castigat 234.535 de lei din salariile de senator si profesor, 30.683 de lei pentru constributia la un proiect stiintific si 23.995 de lei ca despagubiri dintr-o hotarare judecatoreasca. In total, Andronescu a primit 289.213 lei, adica a avut un venit lunar de 24.101 lei (5.400 de euro). Fostul ministru este cel care sustine bugetul familiei, pentru ca sotul lui Andronescu, care este inginer, a castigat doar 33.000 de lei pe an (2.750 de lei pe luna), de aproape 9 ori mai putin decat aceasta. Familia Andronescu detine un apartament de 140 de metri patrati si o masina, si a economisit 211.800 de lei (47.000 de euro) la o banca.

Sursa: stirilekanald.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate