Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fostul președinte afgan Hamid Karzai a declarat că Statul Islamic este un „produs SUA”

in Articole/Extern

Gruparea teroristă Stat Islamic este un produs și un instrument al Statelor Unite, care utilizează teritoriul Afganistanului pentru a testa armele, a declarat fostul președinte afgan Hamid Karzai pentru Fox News.
Karzai a fost președinte al Afganistanului aproape zece ani, de la 7 decembrie 2004 pană la 29 septembrie 2014 și în timpul președinției sale, critici internaționale s-au concentrat în jurul guvernului Karzai, fiind acuzată corupția guvernamentală sistemică, frauda electorală, legăturile financiare cu CIA și guvernul Iranului. Acuzațiile au fost dezmințite de fostul președinte care a spus că „perceptia coruptiei“ este o încercare deliberată de a slăbi guvernul afgan.

Karzai a spus că: Statele Unite trebuie să explice zborurile de rutină ale elicopterelor nemarcate, care aprovizionează fracțiuni de teroare de pe frontiera Pakistan și Afganistan.

Fostul președinte și-a arătat și îngrijorarea cu privire la bomba de mare putere care a fost lansată luna trecută în estul Afganistanului de Statele Unite și care a vizat o rețea de peșteri și tuneluri utilizate de militanți ai rețelei teroriste Stat Islamic.

În urma bombardamentului masiv lansat de Statele Unite, filiala afgană a rețelei teroriste Stat Islamic a anunțat că nu a suferit pierderi.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate