Fostul primar Piedone: „In închisoare se încalcă normele ISU: E o singură ieșire, și aia blocată!”

in Articole

Fostul primar Piedone a cerut să fie eliberat, pentru că celula din arest nu respectă normele ISU. Acesta protestează că spaţiul în care e ţinut e impropriu, are o singură uşă, mereu încuiată cu cheia. Acesta acuză că din cauza grăsimii se încinge şi ar putea intra în combustie spontană, dar gardienilor nu le pasă.

Primarul-Piedone-1280x720

“Extinctorul pare expirat. Am gustat din el şi se simte gustul de alterat. Eu am mâncat multe extinctoare şi ştiu. Pe lângă asta, e un miros toxic în budă, de cianură, pentru că la magazinul închisorii nu au şaorma, au doar conserve şi mă cam strică la stomac”, a mai declarat Piedone.

Acestea nu sunt singurele probleme pe care fostul primar de sector le are în pârnaie. Piedone avea voie să ia cu el în puşcărie unele obiecte personale. Fostul primar a ales să ia cu el celebrul ciur în care declara că a văzut chipul lui Isus, numai că unul din colegii de celulă s-a căcat în ciurul lui.

Citeste mai mult aici

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.