FOTO: Omul este capabil sa creeze constructii uimitoare. Acest tunel este dovada

in Turism

Deși ființele umane au tendința de a deteriora planeta si ruina habitatul natural în numele extinderii infrastructurii, trebuie să recunoaștem că totuși oamenii sunt destul de buni în a creea constructii impresionante. Studiu de caz: Tunelul Canalului Mânecii care leagă Franța de Marea Britanie … Dar asta nu e tot!

În  Țările de Jos , există mai multe tuneluri de autostradă sub nivelul mării pentru a trece unele zone cu apă. Acesta este cazul apeductului Veluwemeer care  leagă țara de  Flevopolder , cea mai mare insula artificiala din lume.

Apeductul  este de 25 de metri lungime și 19 metri lățime. Acesta permite cu o adâncime a apei de 3 metri si ambarcatiuni de agrement mici sa treaca peste tunel.Aproximativ 28 000 de vehicule trec în fiecare zi. Exista chiar o pasarelă pentru a admira privelistea echipata special pentru public.

1

2

3

4

5

6

7

8

Bonus: Podul Øresund, care leagă Suedia și Danemarca

9500177219883

741115120844

1580187769513

Bonus 2: Bridge Tunnel Chesapeake Bay, Statele Unite ale Americii:

11

12

13

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.