Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fotografii controversate! Explicatia stiintifica a energiilor MISTERIOASE venite din spatiu.

in Articole/Curiozitati

In ultima vreme au apărut pe internet numeroase fotografii cu lumini misterioase din diferite colțuri ale lumii. Fotografiile sunt controversate si totuși multi încearcă sa dea o explicație acestor fenomene. (vezi video de mai jos cu un colaj ce cuprinde toate aceste fotografii).

lumini-misterioase

Adepții paranormalului spun ca acestea ar fi apărut datorita unor energii misterioase venite din spațiu.

Conform site-ului metabunk.org, citat de publicatia online din Romania, Secretele lui Lovendal, fenomenul s-ar numi “Rolling Shutter Artifact” şi apare din cauza senzorilor CMOS din aparatele foto ale telefoanelor mobile care, atunci când ele fac poze în faţa unei lumini puternice, un artefact artificial este creat. Deci, nimic supranatural.

Totusi Secretele lui Lovendal se intreaba daca nu cumva aceste lumini misterioase s-ar datora unei proiecţii virtuale ale proiectului secret american“Blue Beam”: Energii misterioase necunoscute? Dovezi ale existentei unor ființe extraterestre din alte dimensiuni?

De asemenea, aceeași publicație face referire si la luminile misterioase apărute în mai multe fotografii facute deasupra piramidelor lumii care ar fi putut apărea datorita unor nori energetici interstelari.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate