Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fotografii realizate de NASA arată EXISTENŢA EXTRATEREŞTILOR pe planeta Mercur

in Extern

Fotografii realizate de NASA arată că au fost găsite pe planeta Mercur construcţii extraterestre, informează Daily Star.

Descoperirea a fost făcută de specialiştii în ufologie care uitându-se prin fotografiile NASA  de pe planeta Mercur au descoperit ceva mai puţin obişnuit pentru relieful de pe planetă.

Clădiri misteriose descoperite pe planeta Mercur

Experţii afirmă că nu este prima dată când au găsit construcţii extraterestre pe planeta cea mai apropiată de Soare.

În imagine apar 17 stucturi de tip cupolă amplasate pe marginea unor cratere de pe planeta Mercur.

Fotografiile care arată pe suprafaţa planetei construcţii ce arată ca nişte umflături au fost făcute de pe Laboratorul Jet Propusor  al NASA ce orbitează în jurul planetei.

208542

Specialistul în ufologie Scott C. Waring susţine că aceste cupole sunt de origine străină.

„Nu există nici-o îndoială ca aceste structuri să fie altceva decât ceea ce par a fi. Detaliul este fascinant, mai ales că acesta a fost descoperit de NASA”, a spus specialistul.

Planeta Mercur este cea mai mică planetă din sistemul solar ce are temperaturi care variază înte 900 de grade celsius şi -173 grade celsius.

Sursa: b1.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate