Fotomodel defigurat în urma unui accident, își reface fața și părțile corpului cu ajutorul manechinelor de plastic. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online
Loading...

Unul dintre cele mai curioase video apărute pe internet este al unei femei cu fața de plastic, care stârnește grotescul dar și râsul în același timp. În rol principal apare Shaye Saint John, un fost fotomodel care a rămas desfigurată într-un oribil accident. Aceasta, obsedată de frumusețe și perfecțiune, a început să își refacă singură chipul, mâinile și picioarele folosindu-se de manechine de plastic.

Imaginile sunt mai mult decât bizare. Femeia își mișcă mâinile de plastic cu rapiditate, repetă excesiv anumite cuvinte, face anumite gesturi ciudate, și totul pe fondul unei melodii de suspans. Mai mult decât atât, își face cunoscută viața și grotescul din ea pe site-ul shayesaintjohn.livejournal.com.

După câteva postări de acest gen, s-a descoperit că femeia nu e reală, dovedindu-se că este doar un personaj inventat de Eric Fournier, un artist neînțeles, timid, dependent de alcool și în goană după faimă. Încă din copilărie, acesta s-a declarat fan al muzicii metal și a făcut parte dintr-un grup numit “Fermierii sângelui”.
Deși inițial proiectul Shaye Saint John a stârnit curiozitatea și interesul mai multor regizori de filme horror, Eric Fournier nu a reușit să trăiască apogeul succesului mult visat, acesta decedând, la doar 42 de ani, din cauza consumului excesiv de alcool.

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.