Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Fotomodel internaţional propus in funcţia de ministru al Sănătăţii doar pentru cinci ore

in Politic

Un fotomodel internaţional a fost propus de către Dacian Cioloş pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, însă propunerea a fost menţinută doar cinci ore, după ce mai multe imagini au apărut cu el pe internet.

andrei_baciu3-7o-e1447609211949

Andrei Baciu are doar 29 de ani, este medic chirurg rezident şi are mai multă experienţă şi pe scenele internaţionale de modă.

Tânărul este originar din Harghita şi şi-a dorit de mic să servească patria.

A intrat la Colegiul Militar de la Alba Iulia, unde şi-a descoperit pasiunile. Sport şi înclinaţia spre Medicină, aşa că încă din perioada liceului s-a pregătit să devină medic. A fost admis pe listele Facultăţii de Medicină şi Farmacie Carol Davila.

adriana-becichi-belvedere-10

Ajuns în Capitală, frumuseţea tânărului a fost descoperită de către mai mulţi fotografi celebri şi manageri de agenţii de modele, astfel că Andrei Baciu a ajuns să fie fotomodel pentru branduri internaţionale, în marile capitale ale lumii.

A lucrat mai mult în străinătate, decât în România. Însă, Dacian Cioloş, ministrul desemnat al României, spune că are experienţă şi în sistemul de sănătate.

Este un tânăr medic chirurg cu experienţă, atât în practica chirurgiei în România, dar şi în străinătate, dar şi cu studii privind managementul spitalicesc. Este un om tânăr care sunt convins că va veni cu un idei şi cu un spirit tânăr şi cu seriozitate la Ministerul Sănătăţii”, declara duminică Dacian Cioloş, când a făcut nominalizarea.

andrei_baciu3-7o

Andrei Baciu a fost medic rezident la Secţia de Chirurgie Cardiacă de la Spitalul Fundeni şi a a lucrat la Departamentul de Chirurgie Cardiovasculară şi Toracică de la Centre Hospitalier Universitaire Rouen, Franţa. Acum, lucrează ca medic la Spitalul Universitar din Capitală.

andrei_baciu2-8o

Nominalizarea lui a ţinut şi de poziţia în rândul organizaţiilor nonguvernamentale. Este delegat în România al organizaţiei nonguvernamentale Enfants du Monde, din Elveţia, în domeniul chirurgie cardiacă şi conduce asociaţia “S.O.S. Drepturile Pacienţilor”, fiind considerar un apropiat al liberalului Cristian Buşoi, fost preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

La câteva ore de la anunţul oficial, surse din nou Guvern spun că propunerea a fost retrasă. Andrei Baciu nu ar mai urma să meargă luni în Parlament, pentru a fi audiat la comisie ca viitor ministru al Sănătăţii.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate