Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Francezii l-au huiduit pe premierul Valls la Nisa. Avocatul teroristului are remușcări

in Evenimente/Extern/Stiri online

Cetățenii francezi acuză autoritățile că au gestionat defectuos securitatea țării, acesta fiind motivul principal pentru care Franța a fost principala țintă din Europa a teroriștilor. Oamenii au cerut chiar și demisia premierului Manuel Valls și a președintelui Francois Hollande.

Câteva mii de persoane s-au strâns la Nisa pentru comemorarea celor 84 de victime mortale din ultimul atentat terorist. Premierul Franței a fost huiduit de cetățeni, unii chiar au cerut demisia lui Valls și a președintelui pe motiv că securitatea șubredă din Franța a permis teroriștilor să comită atacurile.

Pe de altă parte, premierul Manuel Valls a declarat în cadrul unei conferințe de presă pe tema anchetei în cazul atentatului comis la Nisa, că autoritățile franceze au dejudecat mai multe planuri de atac ale teroriștilor în ultima perioadă, chiar înainte de începerea Campionatului european de fotbal. „Un atentat care putea genera multe victime a fost dejucat chiar înainte de începerea Euro 2016. Am dejucat numeroase atentate în ultimele luni, unul chiar înainte de începerea Euro 2016 care ar fi putut genera multe victime”, a declarat Manuel Valls.

Între timp, oamenii încă își caută rudele dispărute în timpul atacului, iar oamenii care au avut interacțiuni cu teroristul Mohamed Bouhlel nu își explică comportamentul acestuia. Tânărul jihadist a renunțat peste noapte la femei, alcool și salsa pentru a îmbrățișa terorismul. Un avocat care în urmă cu patru luni l-a reprezentat pe Mohamed într-un proces în care era acuzat de violență în trafic, se luptă cu sentimente de vinovăție. „Îmi tot repet că doar mi-am făcut meseria, dar nu mă pot împiedica să mă gândesc că, dacă mi-aș fi făcut puțin mai prost treaba, el ar fi fost închis în ziua atacului”, a mărturisit avocatul pentru presă.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate