FUNDASUL CENTRAL JASON DENAYER DE LA MANCHESTER CITY A TRECUT PRIN TREI ATENTATE IN 10 ZILE

in Extern

Incredibil, dar adevarat! Uneori, un om este atat de mult pus la incercare intr-un timp scurt, incat se intreaba: Oare este adevarat ca: „Dumnezeu nu-ţi dă mai mult decât poţi duce”?

blob

In ultimele 10 zile, Jason Denayer, jucatorul de 20 de ani al echipei Manchester City, a trecut prin trei atentate, doua in Turcia si cel de la Bruxelles din Belgia.

In vara anului 2015, tanarul fundas central a fost imprumutat la Galatasaray.
Poate ca in prezent, tanarul regreta pasul facut, deoarece trecerea prin trei atentate este ceva grav, un adevarat ghinion din care insa Denayer a scapat teafar de fiecare data.

Saptamana trecuta, pe 13 martie 2016, la Ankara, dupa meciul Galatasaray cu Genclerbirlingi, a fost primul atac terorist care s-a desfasurat in apropierea lui. In acest atac, si-au pierdut viata 34 de oameni si au fost ranite peste 100 de persoane.

Al doilea atentat desfasurat in apropierea lui, a fost in Istanbul. Atentatul a avut loc in dimineata zilei de sambaata 19 martie 2016, in partea europeana a orasului. In acest atentat si-au pierdut viata 5 persoane si au fost 36 de raniti. Marti 22 martie 2016, tanarul atacant care a ajuns la Bruxelles fiind convocat la nationala Belgiei, a asistat la cel de al treilea atentat terorist al acestor 10 zile fatidice. In aceasta serie de atentate din capitala Begiei si-au pierdut viata 32 de persoane si sunt ranite 230.

GHINION SAU NOROC?

Faptul ca esti prezent intr-un oras in care au loc atacuri teroriste, este ca si cum ai sta cu sabia lui Damocles deasupra capului. Nu stii unde sunt obiectivele teroriste si poti oricand sa devii victima Putem spune ca este un mare ghinion sa treci prin asa ceva.
Faptul ca nu ti se intampla nimic, este un adevarat noroc!

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.