Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Furtul de masă lemnoasă din pădurile României continuă! Proiectul de lege care ar putea opri devastarea pădurilor României stă blocat pe masa Camerei Deputaților

in Stiri online

Camera Deputaților este de mai bine de opt luni complicele mafiei lemnului din România. După ce a fost adoptat în procedură de urgență la Senat, proiectul de lege care ar putea opri devastarea pădurilor României stă din luna iunie 2015 pe masa Camerei Deputaților. Între timp, furtul de masă lemnoasă din pădurile României continuă. Mafia lemnului nu este deranjată de nimeni.

După cum am semnalat și în luna decembrie 2015, proiectul de lege care ar putea opri devastarea pădurilor României stă din luna iunie 2015 pe masa Camerei Deputaților, condusă de PSD-istul Valeriu Zgonea.

Deși a fost adoptat în procedură de urgență de Senat încă din luna iunie 2015, lună în care a fost transmis Camerei Deputaților, proiectul stă blocat. Din luna septembrie 2015 nu s-a mai înregistrat nicio mișcare.

Informații complete despre acest caz aici.

P.S.: Prin comparație, legea care prevede instituirea unei zile a limbii maghiare în România a fost adoptată de Parlamentul României în doar opt luni. Când este vorba de salvarea pădurilor României parlamentarii sunt însă mai domoli. Sau mai complici?

Sursa: dantanasa.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate