Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gafa monumentală făcută de un islamist. A uitat că telefonul este conectat la o bombă și s-a pus pe făcut selfie. VIDEO

in Evenimente/Extern/Stiri online

Un grup de militari ai Armatei Eliberatoare Siriene s-au aruncat din greșeală în aer după ce un islamist a făcut un selfie. A uitat că telefonul este conectat la o bombă.

Înconjurați de arme și o bombă, cei 8 islamiști filmau un clip de propagandă. Unul dintre militari a considerat momentul oportun, în timp ce colegii săi transmiteau mesaje radicale cântând, să facă o fotografie de grup. Numai că telefonul era conectat la bombă și se pare că uitase acest lucru.

Imediat camera s-a umplut de flăcări și fum, iar pe fond se aude “Allahu akbar”. Nu se cunosc deocamdată informații despre numărul victimelor.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate