Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gafe de protocol la instalarea noului Guvern! Femeile umilite in fotografia oficiala!

in Politic

Pregătirea şi instalarea Guvernului Cioloş nu au fost lipsite de gafe şi bâlbe oficiale, nu tocmai surprinzătoare având în vedere lipsa de experienţă politică a celor implicaţi. După o serie de „remanieri” înainte de învestire, Guvernul Cioloş a primit votul în Parlament şi a depus jurămânul în faţa preşedintelui. A urmat şedinţa foto oficială, iar ce a ieşit se poate vedea pe site-ul Guvernului, gov.ro.

media-144792954712282100

La două zile de la depunerea jurământului, fotografiile oficiale fac senzaţie pe reţelele de socializare online, prin gafele de protocol de-a dreptul jenante. În prima fotografie, preşedintele, premierul şi câţiva miniştri înalţi sunt plasaţi în primul rând, deasupra unor bileţele lipite pe podea, pentru a indica locul exact unde trebuie să se aşeze fiecare ministru. În spatele acestora se află restul miniştrilor, printre care şi cele câteva femei din Guvern, care abia se observă de după umerii celor din primul rând. În alt treilea rând, pe o treaptă mai înaltă, se află alţi miniştri, printre care şi patru femei relateaza stiripesurse.ro

Chiar şi aşa, poziţia nu le avantajează deloc, una dintre ele fiind complet ascunsă în spatele ministrului de Externe, iar o altă (ministrul Justiţiei), având doar fruntea la vedere. În plus, ca o bomboană pe colivă, un ministru stă separat, în colţul din dreapta, deasupra tuturor şi parcă dintr-un alt film.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Politic

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate