Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gândacii au început să migreze spre alte clădiri, de jenă că stau în sediu cu angajații România TV

in Articole

Nici măcar gândacii nu-i mai suportă pe angajații lui Sebastian Ghiță de la România TV. Scârbiți de manipulările angajaților România TV, de prostia lor bubuitoare și cantitățile impresionante de căcat pe care le mănâncă fără oprire, gândacii din sediul celei mai mizerabile televiziuni autohtone au început să migreze spre alte clădiri.

Reputatul biolog Decebal Popescu nu vede nimic neobișnuit în comportamentul gândacilor. ”Există o limită a mizeriei pe care gândacii o pot suporta și angajații România TV au depășit-o de mult”, spune acesta. ”Mai ales că, în ultimele zile, căcatul pe care îl mănâncă angajații lui Ghiță a ajuns la cote impresionante. Deci e absolut normal ca gândacii să plece de-acolo.”

Biogul susține că mizeria de la România TV este atât de mare încât acolo ar putea viețui doar tăricenii. ”Într-un mediu atât de nociv doar niște bacterii care se hrănesc exclusiv cu căcat pot supraviețui. Adică tăricenii, mâncătorii de căcat prin excelență””, spune Decebal Popescu. CITESTE MAI MULT PE TIMESNEWROMAN.RO

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate