Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Generalul Sorin Gabriel Cozma SRI : “Urmează un atentat terorist de mari proporții !”

in Evenimente

Generalul Sorin Gabriel Cozma, șeful Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul Serviciului Român de Informații, a afirmat, astăzi, într-o prelegere ținută la Festivalul de Film Istoric de la Râșnov, urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, că “DAESH (Statul Islamic – n.red.) e cel mai puternic brand creat de terorism” și că “indiciile arată că DAESH pregătește un atac de mari proporții, inedit”, citat de Hotnews.ro.

“Noi nu vorbim de ISIS sau ISIL, noi vorbim de DAESH. Nu putem permite să se numească stat. DAESH e o mutație genetica a Al-Qaeda. Al-Qaeda se baza pe Al-Jazeera. DAESH aparține erei Facebook și Twitter”, a declarat generalul SRI. “Al-Qaeda își conduce fransizele de la distanță, practică un management pasiv. DAESH se implică în viața de zi cu zi, face transfer de know-how și resursa umană catre fransiză, practic management activ.

Al-Qaeda încearcă, în ultima vreme, să evite atentatele ce pot conduce la victime musulmane sau civile. DAESH acționează cu o violență nejustificată, nediscriminând între cei vizați de atentate. DAESH e cel mai puternic brand creat de terorism”, a afirmat generalul. Șeful Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului din cadrul SRI a avertizat că “se trece, treptat, de la radicalizare islamică la islamizarea radicalizării.

Un posibil subiect de studiu pentru sociologi. Indiciile arată cu DAESH pregătește un atac de mari proporții, inedit.” Sursa: pressalert.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate