Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gestul incredibil făcut de un viceprimar pentru a nu fi declarat incompatibil cu funcția

in Evenimente/Extern/Stiri online

Din prea multă dragoste pentru popor și politică, fostul consilier al comunei Coloneşti, Olt, Constantin Dan Burducel, a renunțat la soție, după ce PSD i-a propus să ocupe postul de viceprimar în urma alegerilor din iunie. Soția sa este secretar al comunei, motiv pentru care Burducel ar fi riscat să nu fie învestit în funcție din motive de incompatibilitate.

Constantin Dan Burducel a ales calea divorțului după ce partidul i-a propus o funcție mai înaltă care s-ar fi bătut cap în cap cu funcția de secretat a soției, funcție pe care o ocupă de mai mulți ani. „Da, este un divorţ pe bune, pentru că ce se întâmplă, secretarul unei localităţi nu poate fi rudă de gradul I cu oamenii din funcţii precum cele de primar sau viceprimar. Iar dacă noi l-am susţinut pe băiatul ăsta pentru postul de vice nu putea fi altfel”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Nicolae Stan, primarul comunei Coloneşti, care este şi preşedinte al organizaţiei locale a PSD.

Divorțul s-a pronunțat rapid, în fața unui notar la cererea ambilor soți, însă nu se cunosc informații dacă Burducel a renunțat doar în acte la soție sau cei doi chiar au ales drumuri diferite cu împliniri politice în locul celor personale.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate