Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gigi Becali dă din casă. Are spion în sistem: Lucrează acum la mine la Palat şi îmi spune toate!

in Evenimente/Stiri online

 BECALI Într-un interviu recent acordat televiziunii, latifundiarul Gigi Becali, nu a ratat ocazia să amintească de relele tratamente primite în perioada închisorii, pe care susține că le-a primit. De altfel, declară că se luptă în continuare cu sistemul, mai ales că potrivit lui, închisorile din România nu respectă legea.
” (…)despre un sistem care funcţionează în ţara mea. Am spus atunci cu mare suferinţă şi cu strigăt de suferinţă, ca să ia aminte şi preşedintele, şi Parlamentul, şi miniştrii, şi toată lumea că în ţara românească sunt nişte puşcării, nişte coclauri de fapt, care nu fac parte din teritoriul României şi care nu respectă legile ţării. Domnule, fac puşcărie, bun, m-a condamnat o Înaltă Curte, apoi vin şi spun: băi, criminalilor, de ce îmi omorâţi mama? De ce îmi distrugeţi familia? Dacă legea spune 30 de zile libere pe an, de ce nu îmi daţi măcar o zi să îmi văd mama, ca să fie liniştită că sunt sănatos”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Latifundiarul nu se oprește aici și susține că informațiile ajung la el prin intermediul unei foste directoare de la închisoarea pentru femei Târgșor, pe care chiar el a ajutat-o să se angajeze acolo, iar acum lucrează pentru el la Palat.
„Acum să vă spun, eu am angajat-o… am cunoscut-o pe directoarea de la Târgşor când erau măicuţele acolo condamnate… Am vazut-o că e femeie de treabă, au condamnat-o şi au dat-o afară de la ANP. Lucrează acum la mine la Palat şi îmi spune toate!”

La începutul anului 2016, milionarul Gigi Becali a primit vestea proastă că este urmărit penal pentru mărturie mincinoasă și favorizarea infractorului. Potrivit investigațiilor, Becali l-a ajutat pe omul de afaceri, Puiu Popoviciu să intre în posesia unor terenuri în zona Băneasa, după care a depus mărturie mincinoasă în favoarea acestuia. Latifundiarul afirmă că nu mai știe cu exactitate ce a declarat la primele interogatorii, dar se roagă la Dumnezeu să fie bine.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate