Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gigi Becali dat în judecată pentru atac la persoană

in Evenimente/Stiri online

Împotriva latifundiarului George Becali a fost formulată marți o plângere la Tribunalul București de către deputatul Remus Cernea. Politicianul îl acuză pe Becali de atac la persoană și îi cere despăgubiri de 50.000 de euro.

„Am înregistrat o cerere de chemare în judecată pe numele domnului George Becali în urma atacurilor extreme pe care le-a formulat la adresa mea în cadrul unor emisiuni. Cred că pentru societatea românească este nevoie de un efort de cultivare a dialogului, a respectului, a toleranţei şi cred că limbajul Urii nu are ce căuta în discursul public din ţara noastră”, a motivat Remus Cernea decizia sa de a-l da în judecată pe Gigi Becali.cernea

Deputatul susține că latifundiarul l-ar fi jignit în cadrul unor emisiuni tv din cauza faptului că a pus la îndoială caracterul științific al cărților scrise de Becali în penitenciar.

Remus Cernea a mai precizat că solicită în fața instanţei despăgubiri în valoare de 50.000 de euro, precum şi achitarea cheltuielilor de judecată şi a onorariului avocatului. Cernea mai vrea ca George Becali să achite contravaloarea a unui clip care să fie difuzat la posturile la care a fost insultat.

Pe de altă parte, George Becali susține că i-a dat politicianului doar ”palme metaforice și a vorbit în parabole” la adresa deputatului, considerându-l pe acesta ”violent” pentru că a atacat verbal Biserica și valorile religioase.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate