Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gigi Becali sare în apărarea lui Kovesi și amenință un politician că îl lasă fără casă

in Evenimente/Stiri online

Invitat să intervină telefonic într-o emisiune televizată, Gigi Becali și-a ieșit din minți să afle că Gelu Vișan, un apropiat al fostului președinte Traian Băsescu, vorbește de rău cuplul Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Latifundiarul spune că cei doi sunt ”patrioți”, și chiar îl amenință pe politician că îl lasă fără casă.

Dialogul Becali-Vișan, la RTV:
Gigi Becali: Să nu te mai iei în viaţa ta de Laura Codruţa Kovesi şi de Florian Coldea. Eu sunt doi patrioţi români. S-a furat destul în ţara asta. Să se facă dreptate.

Gelu Vișan: Nu am cum să nu mă iau. Eu spun adevărul. Nu-mi închide nimeni gura.

Gigi Becali: Tu ai venit la mine la palat şi mi-ai promis ceva. Te-am avertizat să nu te mai iei de ei, pentru că îţi iau casa. Casa unde stai tu e a mea. Ai uitat aşa de repede? Dacă te mai iei de Codruţa şi Coldea, îţi iau casa.

Ulterior, la o altă televiziune, Gigi Becali a explicat de ce a decis să devină avocatul lui Kovesi și Coldea, un cuplu etichetat de către T. Băsescu ca fiind ”o sectă a securităţii naţionale, răspândită în toate instituţiile statului”.

”Mie mi-e dragă Codruța Kovesi, și Coldea e un patriot. Așa am spus eu. E părerea mea. El a spus că își revizuiește atitudinea. Vreau să mi se facă dreptate și lui Băsescu vreau să i se facă dreptate. Și eu cred că Codruța face dreptate. Mi-e drag binomul, de aia mi-e drag și Coldea” a spus Gigi Becali la Antena3.

De asemenea, latifundiarul a ținut să mai precizeze că Traian Băsescu este cel ”vinovat” de condamnarea lui la închisoare, că nu se teme că cineva astăzi l-ar mai putea închide după gratii și că în cele din urmă nu îi va lua casa lui Gelu Vișan.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate