Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

GRECIA se pregătește să pacaleasca FMI și Băncii Mondiale!!!

in Extern

“Datoria Greciei este ilegitimă căci banii respectivi nu au fost folosiţi în beneficiul populaţiei, ci pentru a salva creditorii privaţi din Grecia”, se spune într-un raport prezentat zilele trecute în Parlamentul Greciei, cu referire la creditele date de FMI și Banca Mondială.

Cu alte cuvinte, grecii se pregătesc pentru a declara datoria țării ca fiind ILEGALĂ, fiind realizată prin “încălcarea legislației europene și internaționale, precum și a drepturile omului”

Scenariul reclamat de Grecia în primul paragraf al acestui articol ne este binecunoscut și nouă pentru că s-a aplicat și în România dar și în SUA. Amintiți-vă că după declanșarea crizei în 2008, soluția creditorilor internaționali care ne-au dat împrumuturi (susținuți de cozile de topor din politica românească), a fost aceea ca România să ia credite de miliarde de dolari sau euro pe care să-i pompeze în băncile private, pentru a le salva, fără ca acest lucru să le aducă românilor vreun beneficiu, noi rămânând cu aceleași datorii la bănci, lucru care i-a dus pe mulți în faliment, dar și cu povara unei datorii publice sporite. Dar băncile au fost salvate!!! Alea care nu au avut nicio înțelegere pentru proprii clienți. Ce ticăloșie! În loc ca banii să ajungă la oameni, ca să-și poată plăti datoriile la bancă, au ajuns la bănci, cadou, fără ca acestea să le șteargă oamenilor datoriile!!! Dar cum altfel poți cuceri economic o țară, cum altfel poți să pui mâna pe resursele ei, dacă nu faci astfel de manevre financiare ticăloase?

Dincolo de iresponsabilitatea politicienilor greci care au pus umărul la prăbușirea țării, dublată de indolența și lenea unei părți a populației grecești care și-a imaginat că poate să trăiască doar din turism și mici combinații financiare, ceea ce intenționează Grecia să facă acum se constituie într-un precedent periculos pentru oculta financiară a lumii. Dacă o să le vină și altora astfel de idei? Dacă lumea va începe să se trezească și va încerca să iasă de sub cizma cămătarilor?

În acest context, sunt de reamintit avertismentele profetice ale unor președinți americani în legătură cu pericolul reprezentat de mafia financiar-bancară:

“Există două modalităţi odioase pentru a subjuga şi cuceri o naţiune: una este prin forţa armelor, cea de-a doua prin datoria publică.” (John ADAMS, cel de-al doilea Preşedinte al SUA)

“Cred că instituţiile bancare reprezintă o primejdie mai mare pentru libertăţile noastre fundamentale decât armatele gata de luptă. Dacă, într-o bună zi, poporul american va permite ca băncile private să fie cele care să controleze moneda, atunci băncile şi toate instituţiile care se vor naşte în jurul acestora vor lua cetăţenilor toate proprietăţile lor, mai întâi cu ajutorul inflaţiei, apoi cu ajutorul recesiunii, până în ziua când copiii lor se vor trezi fără acoperiş deasuprea capului, pe pământul cucerit de părinţii lor.” (Thomas Jeffreson, cel de-al treilea Preşedinte al SUA – declaraţie din 1802)

Din păcate pentru SUA, teama lui Jefferson nu a fost una artificială. Astăzi, instituția care emite și controlează dolarul american nu este vreo bancă aflată în proprietate a statului, ci o INSTITUȚIE PRIVATĂ – Federal Reserve – care le dă dolari (hârtii tipărite) americanilor, CONTRA COST. “Curat murdar, coane!”

Revenind la povestea Greciei, Calul Troian a fost pus pe roate și a fost introdus în Comunitatea Europeană. Ce se va întâmpla de aici încolo rămâne de văzut. Va deveni Grecia o proprietate a băncilor internaționale, în contul datoriei externe pe care au alimentat-o strategic, sau politica grecilor va arunca în aer sistemul financiar creînd un precedent pe care îl vor urma și alte state?!

Grecia UE

Share ButtonSURSA: cunoastelumea.ro Autor: Daniel Roxin

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Latest from Extern

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate