Grecia, SPARTANI, nu SCLAVI. Au spus NU mai multor datorii și DA abolirii SCLAVIEI CONTEMPORANE

in Extern

Vreți Austeritate? DA sau NU, întrebare la care evident 90% ar înclina să spună NU.

S-a sperat că grecii vor fi capabili să privească dincolo de propaganda Syriza din ultimele zile, care a lansat ideea unui paradis virtual în cazul unui răspuns negativ. În ciuda intervențiilor agresive și amenințărilor din partea oficialilor europeni, grecii au ales încă o dată să riște…să fie spartani, nu sclavi scrie admiralmarkets.ro

Grecia 5 Iulie 2015 – ziua tragediei moderne – austeritate sau planul de salvare (Troika) ce a fost un eșec total, economia Greciei scăzând cu 30%, rata șomajului ajungând la 25%, iar bugetul pentru sănătate fiind tăiat cu 40%.
Europenii via Troika încă mai consideră că unica metoda de salvare a Greciei și nu numai, presupune mai multe datorii

Citeste si: Anuntul facut azi de Rusia a ingrozit tarile baltice. Ce a declansat Putin a starnit reactii in lant

Mai este cineva care să creadă asemenea baliverne? Ceea ce a distrus economia va SALVAeconomia? Leacul pentru prea multă datorie este MAI MULTĂ datorie?

Cine spune sau repetă asta, fie habar nu are, fie minte cu nerușinare. Este evident că 11 milioane de oameni nu pot plăti 330 miliarde Euro (noul plan adăugă încă 60). Înțelegeți că acești bani NU ajung în buzunarele grecilor sau în mâinile guvernului, ci în cele ale deținătorilor de bonduri…adică marile bănci europene.

Așa că să împrumuți încă 60 de miliarde de Euro de la bănci să plătești băncile sună bine…doar dacă te numești bancă.

Citeste si: Grecia nu a platit tranşa de împrumut către FMI şi a intrat în incapacitate de plată.

Aveau o datorie între 30 și 60 miliarde când a început totul, în urmă cu 5 ani și Troika a decis că dacă nu pot plăti acea datorie atunci poate cu una de câteva sute de miliarde se vor descurca mai ușor???

Grecii sunt băgați în Default în țara lor și nu vor fi ultimii..chiar dacă au partea lor de vină, mințind și înghițind peste 300 miliarde din fondurile plătitorilor de taxe din regiune…totuși nu pot să nu mă întreb ce s-a întâmplat cu capitalul panicat ieșit din Grecia și intrat în bonduri suverane nemțești…cu dobândă negativă…nu cumva grecii plătesc de două ori? Acte de binefacere nu mai face nimeni în ziua de azi, chiar dacă se cheamă Germania, FMI sau Banca Mondilaă și mai ales cu multe zerouri…

Această capcană a împrumuturilor regizată de mafie sau organizațiile criminale asupra celor mai slabi și mai săraci este privită drept soluție salvatoare pentru Grecia.

Citeste si: Moneda euro slăbeşte în faţa dolarului dupa situatia dramatica din Grecia

Așa că au spus NU mai multor datorii și DA abolirii SCLAVIEI CONTEMPORANE.

Tot ce au nevoie acum este o monedă nouă și curajul de a le spune europenilor unde să-și bage datoriile.

Și pare că grecilor nu le lipsește curajul. Nu le-a lipsit niciodată. Sunt SPARTANI, nu SCLAVI.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*