Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grindeanu a promis la Bruxelles! Viitorul ministru al Justiţiei nu va fi din PSD-ALDE!

in Articole/Centru Media/Evenimente/Extern/Politic/Stiri online

   Premierul Grindeanu a declarat, la Bruxelles, după întrevederea cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, că noul ministru al Justiţiei va fi o persoană apolitică. 

   În cadrul declaraţiilor comune susţinute de Grindeanu şi Timmermans, premierul român a spus că, referitor la nominalizarea noului ministru al Justiţiei, a avut discuţii, în ultimele zile, cu mai multe persoane şi că va lua o decizie în perioada următoare, anunţă un comunicat al Guvernului României.

   „Vreau să vă spun că iau extrem de în serios să propun o persoană neimplicată politic. Am avut discuţii cu câteva persoane care au, în acest moment, un background profesional dincolo de orice contestare, care au arătat şi au făcut în acest domeniu foarte multe lucruri. Continuă zilele următoare, chiar şi în week-end, întâlnirile pe care o să le am cu asemenea persoane, pe care le consider eligibile. Ca să concluzionez, probabil la începutul săptămânii viitoare, cel târziu la mijlocul săptămânii viitoare, o să fac o propunere şi ar putea fi una, aşa cum vă spuneam mai devreme, care nu face parte din coaliţia de guvernare, adică este o persoană apolitică„. (foto: gov.ro)

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate