Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grupare de traficanţi de etnobotanice – prinsă de Poliţie

in Articole/Centru Media/Evenimente/Stiri online

   Polițiștii brăileni au destructurat două grupări infracționale, din Brăila și Galați, care erau specializate în trafic cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, cunoscute, generic, sub numele de etnobotanice.

   „La data de 21 februarie a.c., polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brăila, sub coordonarea unității de parchet competente, au efectuat 18 percheziții domiciliare în municipiile Brăila și Galați. Acțiunea a vizat destructurarea a două grupuri infracționale organizate care au acționat în mod coordonat, în cele două municipii, în scopul obținerii de venituri ilicite din efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive. La activități au participat și polițiști din cadrul B.C.C.O. Galați și S.C.C.O. Vrancea, luptători de la acțiuni speciale și de la investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, precum și jandarmi„, anunţă un comunicat al Poliţiei Române.

   Din cercetări a reieșit că, începând cu 2016, membrii grupurilor infracționale ar fi procurat, transportat și vândut etnobotanice, fragmente vegetale „în care s-au pus în evidență substanțe psihoactive din clasa cannabinoizilor sintetici„.

   Au fost puse în executare 88 de mandate de aducere, 15 persoane fiind cercetate în cauză, dintre care patru au fost reținute, urmând a fi prezentate magistraților, cu propunere de arestare preventivă. (foto: pagina facebook Politia Romana)

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Articole

Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web