Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grupul italian Enel înregistrează profituri colosale în România. Gabriela Firea: „Nu e normal să ne trateze ca oameni din lumea a treia”

in Stiri online

Grupul italian Enel a înregistrat un profit de 266 milioane de euro în România în primele 9 luni ale acestui an, mai puțin cu 5,3% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În perioada ianuarie-septembrie 2015, Enel a înregistrat un profit de 281 milioane în România, potrivit raportului financiar al grupului italian.

Profitul din distribuția de energie electrică a scăzut cu 13.5% în primele 9 luni, la 173 milioane de euro. Încasările din sectorul energiei regenerabile au scăzut cu 8.3%, ajungând la suma de 55 milioane de euro.

În segmentul de retail, profitul pe piața locală a crescut cu 73.7%, ajungând la 33 de milioane .

Enel operează în rețeaua de distribuție a energiei electrice din România, în regiunea Banat, Dobrogea, sudul Munteniei, inclusiv București, dar și din alte zone ale țării.

Bine-cunoscut în țară pentru practicele sale, acesta a fost mult timp criticat de clienți. Duminică doamna primar Gabriela Firea a declarat că a amenințat compania cu rezilierea contractului pentru că nu a intervenit cu reparații la centrala Bucureștiului, scrie Agerpres.

Nu este normal ca multinaționalele să ne trateze ca oameni din lumea a treia, a declarat Doamna Firea

Sursa: romania-insider.com

loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Latest from Stiri online

LIKE-ul tau CONTEAZA!Ti-a placut articolul si ai dat LIKE? Inchide aici
Mergi la Sus

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate
Designed by Dianys Media Solutions - realizare site web - creare site web