Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Grupul italian Enel înregistrează profituri colosale în România. Gabriela Firea: „Nu e normal să ne trateze ca oameni din lumea a treia”

in Stiri online

Grupul italian Enel a înregistrat un profit de 266 milioane de euro în România în primele 9 luni ale acestui an, mai puțin cu 5,3% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. În perioada ianuarie-septembrie 2015, Enel a înregistrat un profit de 281 milioane în România, potrivit raportului financiar al grupului italian.

Profitul din distribuția de energie electrică a scăzut cu 13.5% în primele 9 luni, la 173 milioane de euro. Încasările din sectorul energiei regenerabile au scăzut cu 8.3%, ajungând la suma de 55 milioane de euro.

În segmentul de retail, profitul pe piața locală a crescut cu 73.7%, ajungând la 33 de milioane .

Enel operează în rețeaua de distribuție a energiei electrice din România, în regiunea Banat, Dobrogea, sudul Munteniei, inclusiv București, dar și din alte zone ale țării.

Bine-cunoscut în țară pentru practicele sale, acesta a fost mult timp criticat de clienți. Duminică doamna primar Gabriela Firea a declarat că a amenințat compania cu rezilierea contractului pentru că nu a intervenit cu reparații la centrala Bucureștiului, scrie Agerpres.

Nu este normal ca multinaționalele să ne trateze ca oameni din lumea a treia, a declarat Doamna Firea

Sursa: romania-insider.com

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate