Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Gunoierul milionar în euro: Nu îmi pasă câți bani am

in Evenimente/Extern/Stiri online

Yu Youzhen în vârstă de 57 de ani lucrează de o viață ca gunoier în cadrul unei firme de salubritate din China. În ciuda faptului că este milionară în euro, femeia refuză să se retragă din câmpul muncii ba mai mult, spune că nu îi pasă de averea pe care o are.

Se trezește în fiecare dimineață și merge la muncă ca oricare altă persoană din clasa muncitoare. Șase zile pe săptămână mătură și strânge gunoaiele pe o suprafață de 3 kilometri. Yu nici nu se gândește să renunțe la muncă pentru că își dorește să dea un exemplu copiilor ei. ”Vreau să fiu un exemplu pentru copii mei. Nu vreau să stau acasă și să îmi cheltui averea”, a declarat femeia în presa locală.gunoier.jpg2

Yu Youzhen deține un edificiu de apartamente, pe care l-a construit împreună cu soțul său din bani economisiți cu greu. Cele 17 apartamente sunt închiriate și chiar dacă veniturile familiei erau mai mult decât suficiente, Yu a simțit nevoia să se întoarcă la muncă și să se facă utilă societății. „Nu vreau să vorbesc despre proprietățile mele. Sunt parte a clasei muncitoare. Nu m-aș simți bine să stau acasă și să nu muncesc. Nu îmi pasă câți bani am. Oamenii ar trebui să muncească toată viața. Altfel, viața lor nu va avea niciun sens”, a mărturisit YU, care și-a educat copii în spiritul acelorași convingeri. Fiul ei este șofer și câștigă aproximativ 250 de dolari, în timp ce fiica sa ia puțin peste 300 de dolari pe lună.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Evenimente

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate