Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Guvernul necunoscut al lumii. Bohemian Grove unde președinții de stat fac ritualuri cu jertfă umană și se închină la zei păgâni

in Articole/Extern/Politic

În fiecare an, în luna iulie are loc în California, întâlnirea mondială a celor mai puternici oameni ai lumii, care pun la cale strategii de conducere mondială și îi mulțumesc lui Moloch prin jertfă umană, homosexualitate și pedofilie.
Bohemian Grove este numele clubului elitist, nume dat după locul în care are loc sinistra întâlnire ce durează trei săptămâni. Grupul a fost inițial înființat în anul 1872, de câțiva jurnaliști, care doreau o organizație de cultură. Deși din club făceau parte doar scriitori, jurnaliști, oameni în general inspirați de artă și frumos, aceștia au acceptat ulterior și politicieni pentru sprijinul financiar. Cinci ani mai târziu, politicienii au devenit majoritari și au exclus jurnaliștii. Se organizează prima întrunire oficială și se face cunoscută emblema organizației sub deviza shekspiriană „Păianjenii să nu intre aici”.emblema grove

Printre membrii organizației, care de altfel sunt toți bărbați, s-au regăsit oameni de la scriitori precum Mark Twain, Jack London și actorul Charles Chaplin, la foști președinți ai SUA, cum ar fi Eisenhower, Nixon, Bush Senior, Regan, secretarul de stat Collin Power, șefi ai CIA și FBI. lupuldacicblogg menționează chiar că ar exista bănuiala că și Mircea Geoană, Adrian Năstase, Victor Ponta, Traian Băsescu și Mugur Isărescu ar face parte din sinistra organizație. Astăzi numărul membrilor este de peste 2000, cota plătită ca membru este de 25.000 de dolari anual și pentru a face parte din club se trece printr-un riguros proces de selecție, pe lângă faptul că lista de așteptare este de 21 de ani.
Dincolo de aspectul întâlnirilor politice, aparent normale și în folosul lumii, un val de mister a învăluit organizația când în anul 1971, președintele Richard Nixon afirmă că „tabăra de la Bohemian Grove , la care am participat de câteva ori , este cea mai mare blestemăție homosexuală pe care v-aţi putea-o imagina. Nu mai pot da mâna cu nimeni din San Francisco pentru că ştiu ce se petrece acolo.”

Misterul sporește și mai mult, mai ales că toată lumea știa de existența organizației, dar nimeni nu povestea de ceea ce se petrece acolo,nici măcar presa, ba mai mult explicația oferită oamenilor era că în Bohemian Grove, membrii se întâlnesc ca într-o vacanță.
Jurnalistul Alex Jones a scos secretele organizației la iveală, după ce s-a infiltrat cu greu la întâlnirea din anul 2000. Oamenii, unii dintre ei șefi de stat, alții cu puterea de dărâma lumea din temelii, participă la ritualuri cu semnificații satanice, unde zeci de preoți îmbrăcați în robe negre slujesc în numele lui Moloch, un zeu păgân reprezentat printr-o bufniță de piatră de aproape 15 metri și căruia îi dedică jertfe umane. ritual groveCeremonia numită „Cremation of Care”(Arderea grijilor), se încheie cu dezmățul membrilor, cărora în interiorul proprietății private la Bohemian Grove, le este permis să meargă goi, beți, să facă absolut tot ce le poftește inima, de la orgii gay până la abuzul de minori. Se vorbește de sute de copii dispăruţi în zonă şi de alegerea victimelor dintre subiecţii experimentelor de control mental ale CIA. Nu s-au dovedit niciodată aceste lucruri.ritual grove.jpg2altar grove

După publicarea documentarului lui Alex Jones, Bohemian Grove a declarat că ritualul pe care îl fac este un simbol al vieții și al speranței, că nu are nicio legătură cu Satan și toate activitățile pe care le fac sunt legale și strict pentru divertisment. Potrivit jurnaliștilor americani, Proiectul Manhattan s-a născut la Bohemian Grove, în 1942, care a dus la crearea primei bombe atomice, iar Inițiativa de Apărare Strategică, Star Wars, program militar pentru crearea unui scut antirachetă nord-american, a fost creată pe malul lacului la Bohemian Grove, la începutul anilor ‘80, înainte ca Ronald Reagan să o propună public prin programul din martie 1983.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate