Guvernul ofera 3 000$ fiecarui cuplu care se muta AICI! Nu aveai habar ca oamenii sunt platiti ca sa locuiasca acolo

in Articole

Foarte putine persoane stiu ca in aceste locuri statul plateste efectiv pentru a le popula. Chiar daca unele dintre locatiile de mai jos sunt extrem de cunoscute in intreaga lume, anumite intamplari i-au facut pe locuitori sa plece.

Cei de la Bright Side au facut o scurta lista a locurilor care iti pot oferi o multime de oportunitati, o multime de cunostinte noi si, mai mult decat atat, vei fi platit ca sa locuiesti acolo:

1. Detroit, Michigan, USA

ai-auzit-de-aceste-locuri-de-multe-ori-dar-nu-aveai-habar-ca-oamenii-sunt-platiti-ca-sa-locuiasca-acolo

Numit si „Parisul vestului”, sau „capitala industriei auto a Statelor Unite”, orasul este acum aproape gol, iar pentru a merge sa locuiesti acolo statul este dispus sa plateasca 2.500 $. Suma se primeste in cazul in care esti dispus sa iti muti activitatea profesionala in Detroit, doar in anumite industrii.

2. Alaska, USA

ai-auzit-de-aceste-locuri-de-multe-ori-dar-nu-aveai-habar-ca-oamenii-sunt-platiti-ca-sa-locuiasca-acolo_1

Daca esti una dintre persoanele carora le place zapada si vremea ceva mai rece, e bine de stiut ca pentru a locui aici exista fonduri speciale pe care statul le acorda. Singura conditie este aceea ca nu trebuie sa te muti de acolo timp de cel putin un an.

3. Niagara Falls, New York, USA

ai-auzit-de-aceste-locuri-de-multe-ori-dar-nu-aveai-habar-ca-oamenii-sunt-platiti-ca-sa-locuiasca-acolo_3

O oportunitate aproape prea frumoasa ca sa fie adevarata: sa fii platit ca sa locuiesti intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Guvernul aloca 7000 $ absolventilor care sunt de acord sa lucreze in afacerile dezvoltate in apropierea cascadei timp de cel putin doi ani.

4. Ponga, Asturias, Spain

ai-auzit-de-aceste-locuri-de-multe-ori-dar-nu-aveai-habar-ca-oamenii-sunt-platiti-ca-sa-locuiasca-acolo_2

Este un mic sat din nord-estul Spaniei, unul dintre cele mai vechi din tara, iar pentru a atrage locuitori noi, guvernul ofera 3 000$ fiecarui cuplu care se muta in Ponga. In plus, pentru fiecare copil pe care cuplurile il au, primesc inca 3000 $. Sursa: Protv.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.