Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Habar nu aveai de asta! Trebuie să ştii că există un buton secret pe care fiecare smartphone îl are

in Articole

Există un buton secret pe care ORICE smartphone îl are. Iată unde este si cum funcţionează !

buton-secret1111

Dacă până acum nu aveai habar de asta, trebuie să ştii că există un buton secret pe care fiecare smartphone îl are. Desigur, funcţionează doar dacă ştii exact pe ce trebuie să apeşi.

Butonul denumit „Pressy“ face furori printre internauţi, asta deoarece s-a descoperit că ascunde câteva funcţii care pot fi accesate mult mai uşor, fără să trebuiască accesate alte meniuri ale smartphone-ului. Butonul secret este unul fizic, care poate fi ataşat de orice telefon inteligent care funcţionează pe sistemul de operare Android. De asemenea, poate fi instalat uşor, în loc de căştilor, iar cu o simplă apăsare – la fel ca pe orice alt buton, accesează o varietate de meniuri, care până acum stăteau ascunse.

Aşa cum se poate vedea şi în video, „cheiţa“ duce spre lanternă, apeluri sau lista cu melodii, cu doar o singură apăsare. Sursa: cancan.ro

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate