Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

Hackerii te pot spiona prin intermediul WhatsApp! Iată ce pot afla despre tine

in Stiri online
O vulnerabilitate din aplicatie permite spionarea utilizatorilor.

Programatorul Robert Heaton a sesizat o vulnerabilitate grava in codul aplicatiei WhatsApp.

Pentru folosirea vulnerabilitatii, un hacker are nevoie doar de un computer si de o extensie Chrome care contine doar patru randuri de cod JavaScript.

Astfel, el poate afla cand un utilizator este online, cand schimba mesaje cu altcineva si cand nu este activ si probabil doarme, scrie Android Authority.

Hackerii nu pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a citit mesajele schimbate intre utilizatori, insa pot urmari activitatea lor online.

Chiar si asa, eroarea este alarmanta, pentru ca activitatea online a unui utilizator poate oferi indicii despre stilul sau de viata si arata daca obisnuieste sa comunice foarte mult cu altcineva.

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Stiri online

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate