Stiri Online, Enciclopedie, Revista presei

HAIOS, dar unii oameni spun că e BIZAR! Cum ar arăta animelele cu ochii în față: ”Arată ca Putin!” Galerie FOTO

in Articole/Diverse

Cei mai mulți dintre noi iubim animalele, fie și numai când le admirăm în desenele copiilor noștri. De altfel, avem acasă mascote precum pisici, câini sau iepuri și ne copleșește de cele mai multe ori frumusețea animalelor sălbatice, care majoritatea au ochii dispuși pe banda laterală, dar ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă ar avea ochii fix în față?

O galerie foto publicată pe site-ul imgur.com ne înfățișează și o altă imagine a animalelor. Dacă printre cei mai mulți internauți imaginile au stârnit hohote de râs, alții le-au considerat bizare. Cei mai îndrăzneți le-au găsit animalelor și corespondent uman; ”Arată ca Putin!”, comentează un internaut, ”Căprioara arată ca Putin….”, completează un altul.

com-animaleanimale-ochi-in-fata-jpg7animale-ochi-in-fata-jpg6-jpg8animale-ochi-in-fata-jpg6animale-ochi-in-fata-jpg5animale-ochi-in-fata-jpg4animale-ochi-in-fata-jpg3animale-ochi-in-fata-jpg2animale-ochi-in-fata

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.

Latest from Articole

Mergi la Sus

Politica de confidentialitate

Copyright © 2016 by CYD.RO. Toate drepturile sunt rezervate