Halucinant! Polly paints a penis este o carte pentru copii

in Articole/Diverse/Evenimente/Extern
Loading...

Un artist de desene animate, din California, a lansat peste de 50 de cărți bizare, destinate educației copiilor. Printre acestea “Polly paints a penis”, a cărei copertă ilustrează o fetiță desenând organul genital masculin, a fost concepută ca și material de educație sexuală pentru copii. Bob Staake, autorul cărții, afirmă, pe site-ul personal, că publicațiile sunt parodii ale vieții, întâmplări reale expuse în desen, ca atunci când un copil desenează, pe pereți, organul intim fără a ști ce reprezintă.

“Lectura este esențială pentru sănătatea mintală a copiilor. De asemenea, autorul știe că umorul este crucial pentru sănătatea adulților”, apreciază Rebeca Joines Schinsky, directoare a Riot New Media Group, SUA.

Criticii au condamnat inițiativa “prea directă” a scriitorului, cărțile sale fiind incluse în publicațiile interzise copiilor. În palmaresul Lui Bob Staake se mai află cărți de desene cu puternic mesaj sexual, religios sau care face referire la crimă: “Dacă Tommy ar fi fost evreu”, “Cel mai bun loc de ascuns părțile corpului”, “Nu îți face griji, vrem sa te ucidem” etc.

bob-staake-dont-worrybob-staake-jewish-tommygood-place-to-the-body-parts

Loading...
loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.