Halucinant! Și-a înecat fiica din cauza nervilor

in Evenimente/Extern/Stiri online

Câțiva agenți de poliție și un echipaj medical s-au deplasat la domiciliul Amandei Lewis, SUA după ce chiar femeia a reclamat că fiica sa în vârstă de șapte s-a înecat în piscină. Inițial femeia a declarat că fetița se juca pe marginea piscinei, a alunecat și în ciuda încercărilor de salvare aceasta s-a înecat.

Copila a fost găsită inconștientă și la câteva ore a decedat în spital.
Chiar dacă la aflarea veștii Amanda părea nepăsătoare și a întrebat unde e aparatul de snacksuri, autoritățile americane au închis cazul ca fiind un tragic accident.

AJ, cel de-al doilea copil al femeii a rămas o perioadă în grija bunicilor, momente în care băiatul a dezvăluit crima macabră a mamei sale. Amanda Lewis s-a enervat pe fiica sa pentru că a pulverizat o substanță pe televizor și asta a scos-o din minți pe femeie. AJ a spus că mama lui i-a acoperit gura copilei și a înecat-o în pișcină, chiar în fața lui. Părinții Amandei au spus totul imediat poliției, iar informațiile oferite de AJ au fost confirmate de autopsie. Amandei Lewis a fost arestată și riscă închisoare pe viață.

sursă foto:daily mirror

Loading...
DESCARCA APLICATIA CYD PE MOBIL
Aplicatie CYD Google Play

Nu sunt un artist, nu sunt un talentat scriitor, sunt om ca si tine. Doar ca diferentele dintre mine si tine o fac obiceiurile noastre si viata pe care o traim. Nu ne invartim in aceleasi anturaje, nu avem acelasi limbaj, la dracu nici macar nu ne cunoastem, dar sigur avem de impartit idei sau am avut aceleasi idei o data, desi repet nu ne cunoastem. Nu te stiu, nu te cunosc, nu te vad, nu te ating, nu te caracterizez, nu te critic, nu te injur, nu te admir, nu te laud, dar tu poti sa ma critici, aplauzi, caracterizezi, poate chiar si sa ma apreciezi. E dreptul tau, e timpul tau.